Oivallus-seminaarin logo

Oivallus-mediakasvatusseminaari

Oivallus-mediakasvatusseminaari nostaa esiin mediakasvatuksen ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa käytännön vinkkejä oman työn tueksi. Päivän aikana kuulet alan asiantuntijoita ja pääset mukaan työpajoihin.

Mikä Oivallus-mediakasvatusseminaari?

Oivallus-mediakasvatusseminaari on vuosittain järjestettävä mediakasvatustapahtuma, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijat ja mediakasvatuksen ajankohtaiset aiheet. Tapahtuma tarjoaa inspiraatiota ja oivalluksia sekä konkreettisia työkaluja ja verkostoitumismahdollisuuksia mediakasvatusalan ammattilaisille.

Tapahtuma koostuu työpajoista ja puheenvuoroista. Työpajat tarjoavat aktiivisen työskentelyfoorumin, jossa jaetaan hyviä käytänteitä, osallistujien omaa osaamista ja saadaan uusia näkökulmia oman mediakasvatustyön tueksi. Puheenvuoroissa korostuvat mediakasvatuksen tulevaisuuden näkymät ja trendit.

Oivallus on osa Mediametkan vuosittaista perustoimintaa. Seminaarissa yhteistyötahoina ovat toimineet mm. Mediakasvatusseura, Suomen Luokanopettajat ry, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, Kuvis ry sekä Espoon ja Helsingin kaupunginkirjastot.

Seminaarin rahoitus tulee Opetus- ja kulttuuriministeriön yleisavustuksesta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä oivallus (ät) mediametka piste fi

Mitä ja milloin?

Oivallus-seminaari järjestetään maanantaina 30.10.2023. Päivä alkaa työpajoilla ja jatkuu asiantuntijapuheenvuoroilla. Lähitapahtuma järjestetään Helsingissä, Kulttuurikeskus Caisassa.

Kutsumme mukaan kaikki ympäri Suomen!

Aiemmat seminaarit:
Oivallus-seminaari 2023
Oivallus-seminaari 2022
Oivallus-seminaari 2021
Oivallus-seminaari 2020