Tilaa työpaja

Mediametkan työpajatoiminnan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten mediataitojen kehitystä ja monilukutaitoa sekä tarjota kasvatusalan ammattilaisille uusia ideoita mediakasvatustyön tueksi. Mediametkalla on lisäksi yli 60-vuotinen historia elokuvakulttuurin edistäjänä Suomessa.

Tarjoamme maksullisia koulutuksia kasvatusalan ammattilaisille sekä työpajoja suoraan lapsille, nuorille sekä kaiken ikäisille. Kouluttajamme ovat mediakasvatusalan asiantuntijoita. Kahden tunnin työpajan hinta alkaen 380 e + alv.

Ota yhteyttä koulutustarpeestasi, räätälöimme aina hintatarjouksen tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Mediametkan koulutukset ja työpajat järjestetään niin lähi- kuin etätoteutuksina.

Räätälöimme koulutukset yhdessä tilaajan kanssa ikäryhmille ja tilanteisiin sopiviksi. Ehdota eri teemoihin liittyviä koulutuksia, niin teemme sinulle tarjouksen!

Esimerkkejä Mediametkan koulutuksista kaiken ikäisille

Elokuvatyöpajat

Mediametkan elokuvatyöpajojen tarkoituksena on johdattaa lapset, nuoret ja iäkkäämmätkin elokuvien kiehtovaan maailmaan ja luovan ilmaisun äärelle. Elokuvatyöpajat voidaan toteuttaa usean työpajan kokonaisuuksina tai yksittäisinä työpajoina tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Animaatiotyöpajat

Animaatioiden monipuoliset toteutustavat mahdollistaa eri teemojen ja tekniikoiden yhdistämisen. Animaatioita voidaan tehdä esimerkiksi piirtämällä, nukeilla, savella, muovailuvahalla, leluilla, muilla esineillä tai luonnonmateriaaleilla. Työpaja räätälöidään kohderyhmän mukaan.

Zoetrooppipaja

Työpajassa tutustutaan liikkuvan kuvan historiaan esimerkkien ja oman tekemisen kautta. Työpajassa suunnitellaan ja piirretään kaksitoistaosainen liikesarja zoetrooppiliuskaan, joka kuvataan liikkuvaksi digikameralla. Työpaja sopii kaiken ikäisille.

Dokumenttielokuvan työpaja

Työpajassa harjoitellaan erilaisten medialaitteiden hallintaa, esiintymisvarmuutta, omiin vahvuuksiin uskomista ja ryhmätyöskentelyä. Työpajassa tutustutaan dokumentaarisen kerronnan muotoihin sekä videotuotannon eri vaiheisiin. Työpajan aikana työstetään ryhmästä riippuen esimerkiksi lyhytdokumentit tai videoblogit, ja se on suunnattu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Elokuva-alan ammattilaisvierailu

Minun elokuvani -palvelun kautta voi tilata ilmaisen elokuva-alan ammattilaisen vierailun. Vierailu on pituudeltaan 45 min – 1,5 h. Kohderyhmänä pääsääntöisesti lukion ja toisen asteen opiskelijat sekä mediaa opiskelevat.
Lue lisää ja tilaa vierailu Minun elokuvani –ohjelman sivuilta.

Tilauslomake