Osallistu maksuttomaan Kesytä media -seminaariin

Tule maksuttomaan täydennyskoulutusseminaariin kuulemaan, miten mediakasvatus ja ilmiöoppiminen taipuvat koulun arkeen. Kansanvalistusseura, Mediakasvatuskeskus Metka ja Mediakasvatusseura järjestävät kaikille avoimen mediakasvatusseminaarin 8.5.2019 Helsingissä ja 10.5.2019 Jyväskylässä.

Käytätkö mediaa opetustyössä rutinoituneesti vai oletko ihan pihalla mediaprojekteista? Medialukutaitoa ja mediatuottamista opiskellaan nykyään kaikkien oppiaineiden yhteydessä. Tule Kesytä media -seminaariin kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten erilaiset opettajat ja koulut sitoutuvat mediakasvatukseen.

Seminaarissa on tarjolla kattaus erilaisia näkökulmia mediakasvatukseen ilmiönä, asiantuntijoiden linjauksia sekä opettajien ja oppilaiden kokemuksia ja käytännön esimerkkejä mediakasvatusprojekteista.

Seminaari järjestetään saman sisältöisenä sekä Helsingissä että Jyväskylässä.

Tutustu Kesytä media -seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti.

Kesytä media – ilmiöpohjaisella monimuotokoulutuksella media opettajan työkaveriksi -hanke on Kansanvalistusseuran koordinoima mediakasvatuksen täydennyskoulutushanke perusasteen opetushenkilöstölle. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.