Metkan uusi harjoittelija esittäytyy

Lokakuinen tervehdys!
 
Olen Nicole, Metkan uusi harjoittelija. Opiskelen Stadin Ammatti- ja aikuisopistossa mediasisällön tuottoa, ja aloitin lokakuun alussa Metkassa opintoihini kuuluvaa työssäoppimista. Ennen StadinAO:ta kävin Helsingin kuvataidelukion, ja siitä asti olenkin tehnyt luovia juttuja.  

Koen mediakasvatuksen olevan hyvin ajankohtainen aihe, nykymaailman ollessa hyvinkin digitalisoitunut ja mediapainotteinen. Varsinkin näin pandemian aikaan etätyöskentely niin töissä kuin kouluissakin on yleistynyt, ja internetin – sekä median – aseman työssä ja arjessa voi olettaa vain kasvavan entisestään.

Harjoitteluni on suurimmilta osin etänä, joten pääsen kokemaan etätyön haasteet – tai vaihtoehtoisesti mielekkyyden, itse henkilökohtaisesti. Tulen harjoittelussani tekemään mm. grafiikkaa ja ehkä jopa päivittelemään Metkan nettisivuja. Tällä hetkellä työstän Metkan logosta uutta animoitua versiota.

Odotan innolla mitä harjoittelu tuo tullessaan, mukavalta vaikuttavien työkavereiden ja rennon työympäristön lisäksi. Pääsen haastamaan itseäni ja luovuuttani, mutta muistan myös hengähtää välillä. Pääsen tekemään sitä, mistä pidän, ja mikä kiinnostaa minua, ja mitä osaan. Uskon, että saan täältä hyvät eväät tulevaan elämään, niin arkeen kuin työelämäänkin.

Värikästä syksyä toivottaen,

Nicole Salven,
Metkan harjoittelija