Metka hakee toiminnanjohtajaa

Mediakasvatuskeskus Metka ry hakee joukkoonsa uutta toiminnanjohtajaa toimistollemme Vallillaan.

Metka on valtakunnallinen mediakasvatusjärjestö, jonka toiminta keskittyy erityisesti lapsiin ja nuoriin, kasvatustyötä tekeviin aikuisiin sekä vanhempiin. Teemme käytännön mediakasvatustyötä valtakunnallisesti, järjestämme työpajoja, koulutuksia ja seminaareja, sekä tuotamme oppimateriaalia mediakasvatukseen. 

Toiminnanjohtajan keskeisiin tehtäviin kuuluvat muun muassa sidosryhmäyhteistyö, järjestön markkinointi, henkilöstöhallinto, viestintä sekä hankesuunnittelu yhteistyössä Metkan työntekijöiden kanssa.  Uuden toiminnanjohtajan kaudella Metkassa aletaan toteuttaa jaetun vastuun toimintamallia, jossa vakinaiset tuottajat yhdessä toiminnanjohtajan kanssa vastaavat Metkan toiminnan suunnittelusta ja hallinnosta.

Toiminnanjohtajana vastaat järjestön toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä järjestön hallituksen kanssa ja arvioit ja seuraat niin Metkan tavoitteiden toteutumista kuin mediakasvatuksen kentän kehitystä. Pienessä järjestössä pääset myös tekemään käytännön mediakasvatusta, pedagogista sisällöntuotantoa ja kouluttamista.

Tehtävä edellyttää vahvaa mediakasvatusosaamista ja mediakasvatuskentän tuntemusta. Sinulla on pedagogista osaamista, erinomaiset tieto- ja viestintätekniset taidot sekä kokemusta hankehallinnosta ja järjestötyöstä. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Toiminnanjohtajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Kyseessä on kokopäivätyö ja palkka on noin 3300 euroa kuukaudessa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja se täytetään 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen anne.heinonen@mediametka.fi yhtenä pdf-tiedostona niin, että tiedosto sisältää hakemuksen ja tarvittavat liitteet. Lähetä hakemuksesi 4.6.2020 klo 16 mennessä. Tehtävään haastatteluun kutsuttavat haastatellaan etäyhteydellä Google meetin kautta viikolla 24.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Anne Heinonen, Mediakasvatuskeskus Metkan hallituksen puheenjohtaja GSM 0408360292  maanantaina 1.6. klo 11-12 ja tiistaina 2.6. klo 17-18.