Kuva: Sofie Jokinen

Mediametka sai uuden toiminnanjohtajan

Filosofian maisteri ja Master of Creative Media Jenni Koski aloittaa Mediametkan uutena toiminnanjohtajana tammikuussa. Jennin johdolla Mediametka jatkaa kestävää toimintaansa ja kehittää uusia mahdollisuuksia mediakasvatuksen ja audiovisuaalisen kulttuurin parissa.

Jenni odottaa uutta rooliaan innolla. Hän on urallaan johtanut useita taide- ja kulttuurialan järjestöjä sekä projekteja ja toiminut opetustehtävissä laaja-alaisesti eri asteilla. Hän kokee tehtävässä erityistä iloa saadakseen ammentaa moninaisesta kokemuksestaan ja osaamisestaan vakaassa ja luotettavassa organisaatiossa. “Tehtävässäni minua erityisesti kiinnostaa Mediametkan rooli audiovisuaalisen mediakulttuurin ja -kasvatuksen monipuolisena kehittäjänä ja elinikäisen oppimisen tukijana. Mediametkan vahvaan arvomaailmaan pedagogisessa työssä kuuluu ihmisyyden moninaisuuden, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden huomioonottaminen sekä aktiivinen kotimainen ja kansainvälisen toimijuus, joka mahdollistaa laajaa muutosvoimaista dialogisuutta alalle. Olemme pitkään eläneet yhteiskunnassa ja viestinnässä aikaa, joka ei vahvista positiivista maailmankuvaa ja ihmisen aitoa potentiaalia vaan musertaa avoimet ja uteliaat mielet pelolla ja ahdistuksella epävarmasta tulevaisuudesta. Luotettuna kumppanina Mediametka tunnetaan laajasta ja monialaisesta asiantuntemuksestaan sekä asiantuntijaverkostosta, joka toiminnallaan mahdollistaa erityisiä kohtaamisia, hyvinvointia ja kaikenikäistä oppimista ja toimijuutta mediakulttuurin parissa. On etuoikeus päästä osaksi tiimiä johtamaan tätä työtä.”

Jenni Koski on toiminut ammatillisena opettajana ja kouluttajana, mentorina, toiminnanjohtajana, tuottajana ja projektipäällikkönä taide- ja kulttuurialoilla. Viimeisen vuosikymmenen aikana Jenni on rakentanut erityisohjelmia sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden edistämiseksi audiovisuaalisella alalla Suomessa ja koko Euroopassa. Ammattiurallaan Jennin kiinnostuksen kohteena on ollut tukea ja kehittää freelancereiden sekä taiteilijoiden ammatillista osaamista heidän projektiluontoisella urallaan. Jennin uran suuntaa on muokannut vahvasti hänen arvomaailmansa, ja hänen uraansa hyvin ilmentää hänen halunsa olla aktiivinen kansalainen ja muutoskykyinen johtaja. Jenni aloitti Medimetkan uutena toiminnanjohtajana 9.1.2023.

Kuva: Sofie Jokinen