Mediametka rekrytoi koulutussuunnittelijaa

Mediametka ry etsii koulutussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työtehtävään elokuusta 2023 alkaen. Mediametka on Suomen vanhin käytännön mediakasvatuskoulutusta ja -työpajoja tarjoava järjestö, toimintakenttänämme on koko Suomi.

Työssä keskeistä on Mediametkan koulutusmyynti sekä -hankintaprosessien hallinnointi tilaajille ja asiakkaille, koulutusten pääkouluttajana toimiminen, koulutusten suunnittelu ja organisointi ja freelance-kouluttajien rekrytointi ja työparina toimiminen. Lisäksi vastuuna on koulutuksiin liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Koulutussuunnittelija suunnittelee ja kehittää Mediametkan nykyisiä koulutuspalveluja, konsultoi eri hankkeisiin liittyviä koulutuskokonaisuuksia ja tarvittaessa avustaa niissä sekä kehittää Mediametkan henkilöstökoulutusta toimien samalla koko tiimin työsuojeluvaltuutettuna. Koulutussuunnittelija on myös vastuussa Mediametkan koulutuksiin liittyvästä markkinoinnista sekä viestinnästä. 

Koulutussuunnittelija vastaa työstään järjestön toiminnanjohtajalle, tehtävä on tulosvastuullinen rooli. Tehtävä edellyttää pedagogista pätevyyttä ja pedagogista tutkintoa sekä alan työkokemusta, itsenäistä työotetta, hallinto-osaamista sekä organisointitaitoja ja ongelmanratkaisutaitoja. Lisäksi odotamme työntekijältä aktiivista asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä rakentaa myytäviä koulutustuotteita. Toiveenamme on, että ymmärrät Mediametkan koulutusten merkityksen ja että haluat kehittää toimintaamme sekä mediakasvatuskenttää Suomessa.

Koulutussuunnittelijan työtehtävä voidaan sopia 80-100% työajalla, täysiaikaisen tehtävän työaika on 36,25 h / vko ja palkkaus 3300 e / kk. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Tulosvastuullisessa roolissa tulosten saavuttaminen ja niiden ylittäminen huomioidaan tulospalkkiona vuoden lopussa. Lisäksi saat vuosittain tietyn määrän työsuhde-etuja, kuten työmatka- ja lounasedun.

Mediametkan toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kalliossa, mutta teemme myös hybridityötä ympäri Suomea.

Työ alkaa aikaisintaan 18.8.2023. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 4.7.2023 klo 17 mennessä osoitteeseen rekrytointi (ät) mediametka.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa järjestön toiminnanjohtaja Jenni Koski, sähköpostitse jenni.koski (ät) mediametka.fi sekä puhelimitse 040 8360 292 pe 30.6. klo 13-14 ja ma 3.7. klo 10-11.