Mediametka rekrytoi hanke- ja koulutuskoordinaattoria

Mediametka ry etsii hanke- ja koulutuskoordinaattoria määräaikaiseen työtehtävään ajalle 12.9.2024 – 31.3.2025. Järjestön hanketoiminnan tilanteesta riippuen määräaikaista työsuhdetta voidaan tämän jälkeen neuvotella jatkettavaksi 31.5.2025 asti.

Mediametka on Suomen vanhin käytännön mediakasvatuskoulutusta ja -työpajoja tarjoava järjestö, toimintakenttänämme on koko Suomi. Tässä työssä keskeistä on Mediametkan hankkeiden ja koulutusten koordinointi. Lisäksi koulutusten hallinnolliset tehtävät sekä niiden suunnittelu ja organisointi ml. freelance-kouluttajien rekrytointi ja työparina toimiminen ovat osa toimenkuvaa. Tehtävässä etuna on elokuva-alan tapahtumien järjestäminen ja alaan läheisesti liittyvien projektien vetäminen sekä koordinointi.

Hanke- ja koulutuskoordinaattori vastaa työstään järjestön toiminnanjohtajalle. Tehtävä edellyttää hanke- tai projektityökokemusta, opettajan pedagogisia opintoja sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Työssä onnistumisessa tarvitaan itsenäistä työotetta sekä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja. Lisäksi odotamme työntekijältä aktiivista asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä rakentaa onnistuneita palvelukokemuksia kumppaneille ja asiakkaillemme. Toiveenamme on, että ymmärrät Mediametkan hankkeiden ja koulutusten merkityksen ja että haluat kehittää toimintaamme sekä elokuva- ja mediakasvatuskenttää Suomessa.

Hanke- ja koulutuskoordinaattorin työtehtävä on vuoden 2024 loppuun asti 100% työajalla, alkuvuodelle 2025 voidaan sopia myös 80-100% työajasta. Täysiaikaisen tehtävän työaika on 36,25 h / vko ja palkkaus 3150 e / kk. Tehtävässä on 3 kk koeaika. Lisäksi tarjoamme vuosittain tietyn määrän työsuhde-etuja, kuten koulutus-, virike-, työmatka- ja lounasedun.

Mediametkan toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kalliossa, mutta teemme myös hybridityötä ympäri Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jenni Koski sähköpostitse pe 12.7. mennessä, osoite jenni.koski@mediametka.fi

Miten haet tehtävään? 

Mediametka käyttää anonyymiä rekrytointiprosessia. Seuraa lomakkeella annettuja ohjeita ja täytä hakulomake tämän linkin kautta.

Ethän käytä lomakkeella mitään tunnistetietoja muuta kuin valitsemasi koodi. Syötä sama koodi ansioluetteloosi, jonka lähetät erikseen sähköpostiin rekrytointi@mediametka.fi. Täytä anonyymi hakemus ja lähetä ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 28.7.2024 klo 17 mennessä.