Notice: Undefined variable: class in /var/www/customers/mediametkafi/public_html/wp-content/themes/mediametka/header.php on line 25
class="page-template page-template-page page-template-page-php page page-id-97 page-child parent-pageid-9">

Lapsille ja nuorille suunnattu Minun elokuvani -tapahtuma järjestetään vuonna 2018 jo 30. kerran. Tapahtuma on valtakunnallinen lasten ja nuorten omaa audiovisuaalista kulttuuria edistävä elokuvafestivaali.

Minun elokuvani -tapahtuma nostaa valokeilaan lasten ja nuorten omat elokuvat, joiden kirjo vaihtelee aloittelijoiden teoksista lähes ammattilaistasoisiin elokuviin. Festivaalin näytöksissä elokuva-alan ammattilaiset antavat kirjallista ja suullista palautetta lasten ja nuorten omille elokuville.

Vuosien varrella Minun elokuvani -tapahtumaan ovat lähettäneet elokuviaan  tuhannet nuoret tekijät, joista osa toimii nykyisin elokuva-alan ammatilaisina.

Minun Elokuvani -tapahtuman palautteenantajina on eri vuosina toiminut useita Suomen eturivin ansioituneita elokuvantekijöitä, esim. elokuvaohjaajat Petri Kotwica, Selma Vilhunen, AJ Annila, Saara Cantell, Dome Karukoski, JP Siili, Kiti Luostarinen, Matti Kuortti, Mia Halme, Saara Saarela, Hanna Bergholm, Hanna Maylett ja näyttelijä-ohjaajat Lauri Nurkse, Marjut Komulainen, Mari Rantasila ja Kai Lehtinen sekä animaatio-ohjaaja Kari Juusonen ja animaationtekijä Maria Björklund sekä ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerberg.

 

Haluatko sinä saada palautetta elokuvastasi?

Elokuvien tekemiseen kannustava Minun elokuvani -tapahtumamme on maksuton ja avoin kaikille alle 29-vuotiaille elokuvantekijöille. Tapahtumassa  nuoret harrastajat kohtaavat tunnustusta saaneita elokuvaohjaajia.

Tapahtumassa pääset näkemään toisten lasten ja nuorten tekemiä elokuvia ja voit tutustua muihin elokuvaharrastajiin ja elokuva-alan ammattilaisiin.

Minun elokuvani -tapahtumaan osallistuvien elokuvien pituutta, aihetta tai genreä ei ole rajattu. Toivotamme tervetulleeksi mukaan niin opiskelijatyöt kuin aloittelijoiden ensimmäiset elokuvat.

Myös lasten elokuvakerhojen tai -projektien vetäjien on mahdollista saada palautetta lasten ohjaamisesta Minun elokuvani -tapahtumassa.

 

Tapahtuma tarjoaa lapsille ja nuorille:

  • Kirjallisen palautteen omasta elokuvasta
  • Suullisen palautteenantotilaisuuden ja elokuvakatselmuksen
  • Mahdollisuuden verkostoitua elokuva-alan ammattilaisten kanssa

 

Tapahtuman järjestäjät: Mediakasvatuskeskus Metka yhteistyössä Kulttuurikeskus Vernissan kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta:

minunelokuvani.fi

https://www.facebook.com/Minunelokuvani

 

 

Yhteistyö ammattikorkeakoulujen kanssa

Minun Elokuvani -tapahtuma järjestää vuosittaisen elokuvakatselmuksen myös elokuva-alaa opiskeleville nuorille. Opiskelijoiden elokuvakatselmuksessa nuoret saavat elokuva-alan ammattilaisilta suullista palautetta omista opiskelijatöistään sekä pääsevät keskustelemaan ammattilaisten kanssa ja luomaan verkostoja tulevaisuutta ajatellen.

 

Vuonna 2017 opiskelijoiden elokuvakatselmus järjestettiin 20.10.2017 ammattikorkeakoulu Arcadassa Helsingissä.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Edistämme lasten ja nuorten mediakasvatusta erityisesti elokuvan, mutta myös muun liikkuvan kuvan osalta.