Tulosta tämä sivu

Opetuskokonaisuudet

  
Tästä osiosta löydät kootusti laajempia opetuskokonaisuuksia. Tutustu testattuihin malleihin ja työtapoihin ja poimi teksteistä ideoita oman opetuksesi tueksi!
Kurssisuunnitelmia-osiosta löydät liikkuvan kuvan opetukseen liittyviä valmiiksi suunniteltuja ja testattuja, Sivulta löydät kokonaisuuksia niin päiväkodeissa kuin peruskouluissa ja lukiossa toteutettavaksi.

Oppimateriaalit lasten lyhytelokuviin sisältää oppimateriaalia kotimaisten lapsille suunnattujen lyhytelokuvien käsittelyyn pienten lasten kanssa. Osiosta löytyy myös Metkan järjestämien Jokakuu leffakuu -elokuvaesitysten elokuviin liittyvää oppimateriaalia.

Noin kymmenen askelta materiaalit ovat omia mediakasvatuksen aihekokonaisuuksia. Suurin osa niistä pohjautuu Mediametkaa! -kirjaan. Mukana on myös yläluokkien ja lukion opetuksessa käytettäväksi tarkoitettu Noin kymmenen askelta elokuva-analyysiin.

Vahvuutta verkostoitumisesta
-osio käsittelee Seija Pylkön rakentaman ja testaaman verkostoitumishankkeen suunnittelua ja toteutusta. Tästä tekstistä voit löytää ideoita lukion mediakurssin toteutukseen.

Mediametkaa!-kirjat Osa 2 ja 3 löytyy myös täältä