Notice: Undefined variable: class in /var/www/customers/mediametkafi/public_html/wp-content/themes/mediametka/header.php on line 25
class="post-template-default single single-post postid-1617 single-format-standard">

Monipuolinen mediakasvattaja Ouluun – Hae ennen 13.3.

Thursdayna 23. Februaryta 2017

MEDIAKASVATUKSEN TUOTTAJA

Mediakasvatuskeskus Metka on maamme monipuolisin käytännön mediakasvatusta tuottava järjestö. Missionamme on kriittisen medialukutaidon edistäminen oman tekemisen kautta, lapsilähtöisin menetelmin. Pyrimme vahvistamaan valtakunnallista tasa-arvoa mediakasvatusta omassa työssään tekevien kesken tarjoamalla koulutuksia mahdollisimman tasaisesti eri puolilla maata ja julkaisemalla ajankohtaisia oppimateriaaleja.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista mediakasvattajaa. Sinulla on näkemystä ja kokemusta elokuvakasvatuksen tai mediakasvatuksen alalta ja tapahtumien tuottamisesta. Osaat markkinoida toimintaa monikanavaisesti ja neuvotella mainostoimistojen ja tapahtumakumppaneiden kanssa.

Vastaat Metkan mediapajojen tuottamisesta ja toteuttamisesta eri-ikäisten ja eri taustaisten lasten ja nuorten kanssa Valveella ja Pohjois-Pohjanmaan alueella kouluissa ja tapahtumissa. Toteutat lisäkoulutuksia koulujen, kirjastojen ja vapaa-ajan henkilökunnalle Metkan menetelmillä. Osallistut rahoitusten hakuun ja raportointiin. Toimit yhteyshenkilönä ja toteuttajana Metkan tapahtumissa Oulussa: Minun elokuvani alueellinen elokuvanäytös ja tapahtuman esittely kouluissa, elokuvaohjaajien vierailut oppilaitoksissa, yhteispohjoismaisen Northern Script –käsikirjoituskilpailun päätösworkshop ja EdTech Hackathonin Oulun rinnakkaistapahtuma.

Edellytämme mediakasvatuksen tai vastaavia korkeakouluopintoja ja alan työkokemusta. Englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös graafisen suunnittelun, taitto- tai videoeditointitaitoja tai vastaavia muita mediataitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja oman työsi sisällön suunnitteluun. Saat käyttöösi mediakasvatuksen valtakunnallisesti parhaat menetelmät ja hyvät kumppanit.

Tuottajan työssäsi tarvitset verkostoitumistaitoja, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta sopivassa suhteessa luovuuden kanssa.

Työpisteesi sijaitsee Kulttuuritalo Valveella, ja työnantajanasi toimii valtakunnallinen mediakasvatusjärjestö Metka. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta Pohjois-Pohjanmaan alueella ja kuukausittain Helsingissä.

Tehtävä on alalla uusi, aluksi osa-aikainen, ja määräaikainen ajalla 1.4.2017 – 31.12.2017, sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi 13.3. mennessä: meri.seistola(at)mediametka.fi Haastattelemme soveltuvat hakijat Oulussa 17.3.

Tiedustelut Meri Seistola 050-5634356 ma 27.2. klo 8-10 ja 6.3. klo 15-17.

 


Notice: Undefined variable: args in /var/www/customers/mediametkafi/public_html/wp-content/themes/mediametka/functions.php on line 41