Notice: Undefined variable: class in /var/www/customers/mediametkafi/public_html/wp-content/themes/mediametka/header.php on line 25
class="post-template-default single single-post postid-320 single-format-standard">

Kesää kohti uusien kotisivujen kanssa!

Thursdayna 24. Aprilta 2014

Kevätaurinko on armoton. Se paljastaa nuhruiset kohdat nurkissa ja läikät ikkunoissa. Silloin on aika tarttua rättiin ja heilauttaa paikat puhtaiksi.

Mekin halusimme uudistaa Metkan kotisivut tuoreiksi ja raikkaiksi niin sisällöllisesti kuin tekniseltä toteutukseltaan.

Näiden uudistettujen www-sivujen kautta löydät tietoja ja vinkkejä omaan työhösi. Lisäksi sivuiltamme löytyy tietoa koulutuksistamme ja tapahtumistamme sekä linkkejä muihin mediakasvatusmateriaaleihin.

Jatkossa voit seurata Metkan kuulumisia tämän Ajankohtaista-palstan kautta, jossa esittelemme tekijöitä, mediakasvatuksen käytännön toimintaa ja menetelmiä sekä muita mediakasvatuksen ilmiöitä. Jotta mekin pysymme muutoksessa mukana, otamme vastaan mielellämme teiltä palautetta, kommentteja ja uusia vinkkejä. Toivomme, että uudistetut sivut helpottavat tiedon löytymistä. Iloisia löytöjä!

Tässä muutamia makupaloja Metkassa meneillään olevista tapahtumista:

MobiiliMetkaa museossa – hanke junailee torstaina Joensuuhun Scifest-tiedetapahtumaan, jossa testataan vahvennettua todellisuutta hyödyntävää työpajamallia.

Viimeisten viikkojen aikana Metka on järjestänyt työpajoja Suomenlinnassa yhdessä Mobiilisti Maailmaan -hankkeen kanssa. Samoin kouluttajamme on kiertänyt ohjaamassa äänipajoja, joissa tehdään omia soittimia kierrätysmateriaalista.

Viimeisin aikuisille suunnattu koulutus oli Hämeenlinnassa, jossa opettajia innostettiin mediakasvatuksesta muun muassa kokeilemalla, miltä tuntuu ottaa itsestä selfie.

Hyvää kevättä!


Notice: Undefined variable: args in /var/www/customers/mediametkafi/public_html/wp-content/themes/mediametka/functions.php on line 41